ZEBRA staat - en zet zich in voor sociaal ondernemen!

ZEBRA is trots ambassadeur van Participeren Loont Zeeland!

Ard Eversdijk vertelt in een interview meer over wat ZEBRA Flex doet voor deze organisatie.

In het interview legt Ard Eversdijk van ZEBRA o.a. uit hij zijn bedrijf omgaat met medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt.
Participeren Loont Zeeland is een netwerk van betrokken werkgevers die hun bedrijven openstellen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
ZEBRA maakt zich samen met andere ondernemers (nu 22) hard voor een inclusieve arbeidsmarkt en draagt dat ook uit en delen kennis, ervaringen en kandidaten met collega-werkgevers én overheidswerkgevers.
Dit zorgt voor nieuwe creatieve oplossingen die bijdragen aan het verduurzamen van het participatieproces. Participeren kun je leren en doe je samen!

Het ultieme doel is een inclusieve arbeidsmarkt in Zeeland waarin niemand aan de zijlijn hoeft te staan. Iedereen doet mee! Dit doel van Participeren Loont sluit aan bij de ontwikkelingsdoelstelling van de Verenigde Naties: Waardig werk voor iedereen!

Participeren Loont Zeeland is een initiatief van Aan de Slag in Zeeland en VNO-NCW Zeeland.

Lees het interview met Ard op de website van Participeren Loont: https://www.participerenloontzeeland.nl/interviews/zebra-flex 
Klik op ons logo om het hele interview te lezen!